Bulevardi Qendror i qytetit, nyja lidhëse e lagjeve dhe kohëve

Data e publikimit

Kategoria

Bulevardit Qendror të Qytetit është boshti i kryeqytetit, i Prishtinës të së ardhmes.

Një nyjë lidhëse midis të vjetrës dhe të resë, që do të shtrihet midis Pazarit të Vjetër dhe Pazarit të Ri që po e bëjmë për qytetin.

Dhjetë lagjet kryesore të qytetit dhe 200 mijë prishtinas do të lidhen përmes saj.

Tre mbikalimet që i patë, ai nga Arbëria, pasarela dhe tjetri nga Aktashi, bëjnë të mundur që të arrihet në bulevard pa u takuar në asnjë moment me makinat.

Sheshet e gjera, hapësirat e gjelbra, parqet e lojërave për fëmijët dhe zonat rekreative për të rinjtë shtrihen përgjatë tij.

Përmes këtij bulevardi, qyteti është nxjerrë nga kufizimet e trashëguara, në një dimension të ri dhe modern. Kjo është e ardhmja e Prishtinës, sot.

 

Të fundit

Në fokus

SHERBIMI I ARKITEKTIT TE KRYEQYTETIT

© 2023 - SHAK

KUSHTET E PERDORIMIT

© 2023 - SHAK

KUSHTET E PERDORIMIT

01

04

LinkedIn

Twitter

Facebook

Instagram

admin@shak.archi

+383-44-111-222

Twitter

Adresa

SHËRBIMI I ARKITEKTIT TË KRYEQYTETIT

SHËRBIMI I ARKITEKTIT TË KRYEQYTETIT

Kontakti: