Dy konkurse për koncept-dizajn të çerdhe-kopshteve hapen brenda një jave

Data e publikimit

Kategoria

Shërbimi i Arkitektit të Kryeqytetit (SHAK), të mërkurën e datës 20 dhjetor, do të hapë dy konkurse për koncept-dizajn të çerdhe-kopshteve në lagjen Kolovicë dhe Mati 1.

Konkurset do të jenë në formën e një gare dizajni, me një fazë, si forma më tipike e konkurseve për dizajne arkitekturore, që shpallen për qëllime të caktuara dhe që janë të hapur për të gjithë të interesuarit.

Aplikimi do të jetë i hapur për të gjithë. Çdo kandidat do të ketë të dorëzojë numër të pakufizuar dizajnesh. Çdo krijim i tij duhet të jetë origjinal dhe veçanërisht i konceptuar e realizuar për këtë konkurs.

Shpallja e konkurseve do të bëhet në faqen e SHAK-ut, në faqet e partnerëve të SHAK-ut dhe në faqe tjera të përzgjedhura nga SHAK-u.

Të fundit

Në fokus

SHERBIMI I ARKITEKTIT TE KRYEQYTETIT

© 2023 - SHAK

KUSHTET E PERDORIMIT

© 2023 - SHAK

KUSHTET E PERDORIMIT

01

04

Paleta

LinkedIn

Twitter

Facebook

Instagram

admin@shak.archi

+383-44-111-222

01

04

Paleta

Twitter

Adresa

SHËRBIMI I ARKITEKTIT TË KRYEQYTETIT

SHËRBIMI I ARKITEKTIT TË KRYEQYTETIT

Kontakti: