Të premten mbahet Konferenca për njëvjetorin e punës së SHAK-ut

Data e publikimit

Kategoria

SHAK_Droneshot_Prishtina_

Puna njëvjeçare e Shërbimit të Arkitektit të Kryeqytetit do të prezantohet në konferencën e organizuar në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës, e cila do të mbahet në Kino Armata.

Dhjetëra projekte të rëndësishme për zhvillimin e qytetit, në të cilat për një vit ka punuar Shërbimi i Arkitektit të Kryeqytetit, do të prezantohen në këtë konferencë.

Konferenca do të jetë e hapur për të gjithë të interesuarit, të cilët për të qenë pjesëmarrës do të duhet të regjistrohen midis orës 08:00 dhe 08:45.

Prezantimet do të hapen me fjalën hyrëse të kryetarit të komunës, Përparim Rama, në ora 09:00 dhe pjesa e parë e konferencës do të vazhdojë deri në ora 13:00.

Konferenca do të vazhdojë në ora 14:00, me pjesën e mbetur të prezantimeve, në fund të të cilave kryetari Rama do të jetë i hapur për të pranuar pyetje nga gazetarët.

Të fundit

Në fokus

SHERBIMI I ARKITEKTIT TE KRYEQYTETIT

© 2023 - SHAK

KUSHTET E PERDORIMIT

© 2023 - SHAK

KUSHTET E PERDORIMIT

01

04

LinkedIn

Twitter

Facebook

Instagram

admin@shak.archi

+383-44-111-222

Twitter

Adresa

SHËRBIMI I ARKITEKTIT TË KRYEQYTETIT

SHËRBIMI I ARKITEKTIT TË KRYEQYTETIT

Kontakti: