Të premten mbahet Konferenca për njëvjetorin e punës së SHAK-ut

Konkurse

Projekte

Është zgjatur për katërmbëdhjetë ditë afati të cilin juria profesionale e përzgjedhur nga Shërbimi i Arkitektit të Kryeqytetit ka pasur në dispozicion për përzgjedhjen e fituesve në konkursin ndërkombëtar për sheshin monumental “Adem Jashari”. Konkursi ka qenë i hapur për të gjithë artistët, piktorët, arkitektët, dizajnerët grafik, fotografët, artizanët, studentët dhe profesionistët. Sheshi do ta […]

Pas mbylljes së suksesshme të dorëzimit të projekteve, rrjedhojë e një numri të madh aplikimesh, është vendosur për jurinë e cila do t’i përzgjedhë fituesit në konkursin ndërkombëtar për sheshi monumetal në nderim të sakrificës së Adem Jasharit dhe familjes Jashari. Konkursi ka qenë i hapur për të gjithë artistët, piktorët, arkitektët, dizajnerët grafik, fotografët, […]

Prishtina do të jetë kryeqendër ballkanike e sportit më 2030. Lojërat Olimpike Mesdhetare, të drejtën për organizimin e të cilave e fituam vjet, na e garanton këtë status. Kjo e ka bërë të domosdoshëm përshpejtimin e planeve për Kampusin e Sporteve, që merr formën dhe titullin e Fshatit Olimpik. Në 60 hektarë, hapësirat sportive, ato […]

Është zgjatur për katërmbëdhjetë ditë afati të cilin juria profesionale e përzgjedhur nga Shërbimi i Arkitektit të Kryeqytetit ka pasur në dispozicion për përzgjedhjen e fituesve në konkursin ndërkombëtar për sheshin monumental “Adem Jashari”. Konkursi ka qenë i hapur për të gjithë artistët, piktorët, arkitektët, dizajnerët grafik, fotografët, artizanët, studentët dhe profesionistët. Sheshi do ta

Pas mbylljes së suksesshme të dorëzimit të projekteve, rrjedhojë e një numri të madh aplikimesh, është vendosur për jurinë e cila do t’i përzgjedhë fituesit në konkursin ndërkombëtar për sheshi monumetal në nderim të sakrificës së Adem Jasharit dhe familjes Jashari. Konkursi ka qenë i hapur për të gjithë artistët, piktorët, arkitektët, dizajnerët grafik, fotografët,

SHERBIMI I ARKITEKTIT TE KRYEQYTETIT

© 2023 - SHAK

KUSHTET E PERDORIMIT

© 2023 - SHAK

KUSHTET E PERDORIMIT

Adresa

SHËRBIMI I ARKITEKTIT TË KRYEQYTETIT

SHËRBIMI I ARKITEKTIT TË KRYEQYTETIT

Kontakti:

01

04

LinkedIn

Twitter

Facebook

Instagram

admin@shak.archi

+383-44-111-222

Twitter